fredag 28. september 2012

Medlemsmøte i September

002
Torsdag 27.september fikk quiltelaget besøk av Siw fra Quiltegården i Trondheim . Hun hadde vært på besøk på Lørenskog kvelden før, men hadde igjen masse godsaker til oss her i Elverum også.  Bordene bugnet av fristelser.
003
004011007
Og hun hadde også med seg mange fine modeller til inspirasjon. Legg merke til det flotte log cabin teppet på det første bildet i denne blogposten.

009010
028

Og damene lot seg ikke be to ganger når det gjaldt å handle.

013
Siw holdt også et lite inspirasjonsforedrag om hvor viktig det er å få dratt inn litt yngre inn i denne flotte hobbyen vår.  Vi må ikke glemme å gjøre ting enkelt, lage firkanter, sy enkle poser osv for å friste nybegynnere til å starte. Kombinere strikking og hekling med stoffer er også noe som tiltrekker de yngre.  Så vi oppfordres alle til å prøve å rekruttere nye til hobbyen vår.

Og så var det Vis og Fortell.  Det var ikke så mange som hadde med  noe denne kvelden, men nyt bildene av det flotte som ble vist frem. 
017018019020021022023024025026

Neste medlemsmøte er 25.oktober på kantina ELTV.  Da kommer Hanne Schneider og holder foredrag for oss. 

Kurset hun skulle hatt lørdag.27 oktober er avlyst pga for få påmeldte.

mandag 24. september 2012

Medlemsmøte i September


Velkommen til medlemsmøte torsdag 27.september
kl 1800-2100
Sted:  Kantina Elverum Tekniske Verksted, Grindalsmoen

Denne kvelden får vi besøk av

QUILTEGÅRDEN

Siw har fyllt opp bilen og kommer til oss med butikk. Er det noe spesielt dere er på jakt etter så bare ta kontakt med henne.  Men hun reiser til Lørenskog på onsdag så dere må ringe senest tirsdagen til henne.

Og som vanlig blir det  kaffe og kaker, lotteri og selvsagt Vis og Fortell.  Oppfordrer alle til å ta med det de har laget i det siste for å vise frem.  Som vanlig blir det en liten premie til en som har med til Vis og Fortell

Alle er hjertelig velkommen.

lørdag 1. september 2012

Augustmøte.

Så var plutselig denne sommeren over...uten at den egentlig helt kom til oss her i innlandet.  Når vi ser på alt det flotte som ble vist på "Vis og Fortell" så ser vi tydelig at det ikke har vært en bortkastet regn sommer. Nyt synet av alt det flotte som ble vist fram. Det var alt fra store flotte Dear Jane tepper til lien mappe sydd av merkelapper fra klær.Kjempe flotte arbeider og masse fantasi. Tusen takk for titten alle sammen,håper alle er flinke å ta med mye å vise fram på neste møte også.
For å si litt om møtet så var det et koselig møte med masse prat og mye god latter,synes jeg da. Undertegnede hadde med seg litt tips og ideer som jeg viste fram. Håper noen fikk lært litt og kansje det kan være en ide at vi har noen slike stunder senere også. Tips og synspungter mottas med takk i styret.
Ellers ble det planlagte Trondheims turen til høsten avlyst.Det ble for få påmeldte. Synd men det virker vrient å få til datoer som passer for alle.
Men da har jeg en glad melling til alle.... Siw fra Quiltegården kommer med butikken på møtet i september. Det er den 27. september på ETV. Si fra til alle dere har kontakt med og husk at alle som "går på stoff " er hjertelig velkommene.
Hvordan det blir med det oppsatte programmet får vi i styret se litt på.... Det kommer mere påminnelser her...
Ha en god september, med masse sol og sylyst.
Gleder meg til vi sees. Laila