torsdag 3. mai 2018

Invitasjon til sommeravslutning 31.mai

Elverum Quiltelag inviterer til
tradisjonell sommeravslutning med god mat
Torsdag 31.mai kl 1800-2100
i kantina Elverum Tekniske Verksted.
Pga maten må vi ha påmelding til Inger innen 28.mai

Medlemmer betaler ingenting. Er det noen som ikke er medlem som ønsker å komme betaler disse kr 100,- i inngang og mat.  Alle er hjertelig velkommen til en hyggelig kveld.


Denne gangen får vi besøk av Quiltefryd fra Tønsberg

Det er så koselig at de ønsker å ta turen opp til oss.  Er det noe dere ønsker at de skal ta med så tar dere kontakt med dem.  Telefonnummer finner dere på linken ovenfor.

Det er også tid for å vise frem det dere har sydd av utfordringsstoffene vi ga dere tidligere i vinter.

Og så blir det selvsagt vis og fortell.

tirsdag 1. mai 2018

Kurs i frihåndsquilting med linjaler

Helga 28-29 april hadde laget kurs med Merete Ellingsen som ga oss en innføring i hvordan quilte på symaskin med linjaler.  En spent gjeng som møtte opp med godt mot og som etterhvert som helga gikk knekte noen koder i bruker av linjalene.  Om vi blir så flinke som bildene nedenfor viser av tepper som Merete har quiltet med linjaler vil tiden vise.  Men gøy var det ihvertfall.











Bilder fra medlemsmøtet april 2018

Denne kvelden hadde vi besøk av Turid Lismoen som fortalte om sitt quilteliv fra tradisjonelle quilter til avanserte bildequilter.  Hun hadde med seg masse flotte ting å vise oss.  Et supert foredrag med masse inspirasjon.  Tusen takk til Turid.  Med tillatelse fra Turid kommer her bilder av noe av det hun viste frem.  Men det er en ting å se det på bilder her enn å se det i virkeligheten.  For noen detaljer på de fleste av teppene.




























Og etterpå måtte vi jo selvsagt se med fingrene på alle de flotte detaljene i Turids tepper.

Bilder fra kveldens Vis og Fortell:















Neste medlemsmøte er 31.mai og da er det tradisjonell sommeravslutning med god mat . Ikke fått bekreftet om vi får besøk av butikk enda, men håper det går i orden.  Pga maten må vi ha påmelding til Inger innen 28.mai.

Bilder fra medlemsmøtet i mars

Det kom spørsmål om bloggen var nedlagt.  Neida....bare tida som ikke strekker til. Skulle gjerne hatt en medhjelper til fotografering og blogging.  Så er det noen i laget som kunne tenke seg å stille opp så si ifra.

Her kommer ihvertfall bilder fra medlemsmøtet i mars.  Masse flotte ting laget at lagets medlemmer.