mandag 19. august 2019

Velkommen til august quiltemøte

Da er det på tide å samles etter sommerferien.


Torsdag 29 august har vi medlemsmøtet vårt nede på Flisa hos Kreative Ingema fra 1800 - 2100.







Det er bestandig godt oppmøte på dette medlemsmøtet og vi håper at det blir det samme i år også.



Vi har samkjøring slik som sist.  Møt opp på parkeringsplassen på Elverum Tekniske Verksted.  Vi fyller opp bilene og har  avreise kl 17:30.  De som allerede har avtalt å kjøre sammen/fyllt opp bilen kan reise direkte.



De som sitter på betaler kr 50,- til sjåføren.



Ta med til vis og fortell.  Og det serveres kaffe og kakeLotteri blir det også.

Vi kommer også til å legge ut bok til vårt interne quiltelotteri.Vi har blitt sponset med utrolig mange flotte gevinster fra mange quiltebutikker. Vi selger lodder på denne boka på august og septembermøtet og på syhelga vår. Trekning blir i løpet av syhelga.

Vi deler ut info til de som har meldt seg på syhelga i oktober. Der står det også kontonummer hvor dere betaler inn deltakeravgiften.  Det er fremdeles mulighet til å melde seg på.

Det var bindende påmelding til syhelga.

Det er kommet spørsmål om avmelding til kurs/arramegement  og nå har vi tatt et styrevedtak på dette og følgende gjelder:


  • Avlyser du kurset/arrangementet  mindre enn 4 uker før kursstart vil du bli fakturert med hele beløpet samt kostnader som ikke kan refunderes.



  • Avlyser du kurset/arrangementet  mindre enn 2 måneder (men mer enn 4 uker) før kursstart vil du bli fakturert halve beløpet samt kostnader som ikke kan refunderes.



  • Avlyser du kurset/arrangementet avlyst før 2 mndr faktureres ingenting.




  •