fredag 2. oktober 2009

Kurshelg i Trondheim.

Forige helg var vi fire damer fra Quiltelaget som var på kurs i Trondheim. Siw på Quiltegården hadde fått Leanne Beasley og Gail Pan dit fra Australia. De er begge kjente designere. Leanne har lagd Leannes House og Butterfly Garden, og Gail har laget masse mindre mønstre. Det var Lisbeth, Aase, Jørann og jeg som tok turen. Og for ei helg vi fikk. Den startet med rusletur i byen på fredag, før det var foredrag med" show and tell" etterpå. Damene hadde tatt med masse modeller fra de nyeste mønstrene, og Gail hadde med alle modellene sine fra den nye boka si.
På lørdag startet sjølve kurshelga, og se hva som møtte oss: Masse nye mønster og pose med gave fra Siw. Ikke rart Aase og Jørann ser fornøyde ut.
Vi fikk en opplevelse vi ikke hadde regna med på lørdag også.... Norge Rundt var der og lagde opptak. Jammen er det masse jobb for 5 minutter på TV. De var der og "uroa" oss nesten hele dagen. Her er det Siw og Gail som ønsker oss velkommen og "starter"kurset..
Aase startet på en flott duk som Leanne har designet. Hun fikk god hjelp og sikkert noen tips.
Leanne beundret også Jøranns blivende veske... Den er også etter et nytt mønster fra henne.Vi alle sydde både på Gail og Leannes mønstre, forskjellige på lørdag og søndag.Det blir nok vis og fortell på quiltemøtene utover høsten ettersom modellene våre blir ferdige...
På søndag var vi alle kjempe fornøyde... Med masse nye ideer og tips i hodet. Tror vi alle følte oss like vel som Lisbeth ser ut. Det var ei flott helg... Kurslederne , Siw og AnnAka dro på tur med Hurtigruta på mandag. Det var nye kurs med nye damer der, og denne helga er det nye kurs i Trondheim, før Leanne og Gail setter kursen hjemover til Australia.

PS. Jeg skal si fra når innlegget kommer på Norge Rundt , de sa om ca en mnd.

1 kommentar:

Irene sa...

For en kjempefin helg dere har hatt. Gleder meg til å se det dere har laget. Så morsomt med Norge rundt da
Irene