lørdag 1. september 2012

Augustmøte.

Så var plutselig denne sommeren over...uten at den egentlig helt kom til oss her i innlandet.  Når vi ser på alt det flotte som ble vist på "Vis og Fortell" så ser vi tydelig at det ikke har vært en bortkastet regn sommer. Nyt synet av alt det flotte som ble vist fram. Det var alt fra store flotte Dear Jane tepper til lien mappe sydd av merkelapper fra klær.Kjempe flotte arbeider og masse fantasi. Tusen takk for titten alle sammen,håper alle er flinke å ta med mye å vise fram på neste møte også.
For å si litt om møtet så var det et koselig møte med masse prat og mye god latter,synes jeg da. Undertegnede hadde med seg litt tips og ideer som jeg viste fram. Håper noen fikk lært litt og kansje det kan være en ide at vi har noen slike stunder senere også. Tips og synspungter mottas med takk i styret.
Ellers ble det planlagte Trondheims turen til høsten avlyst.Det ble for få påmeldte. Synd men det virker vrient å få til datoer som passer for alle.
Men da har jeg en glad melling til alle.... Siw fra Quiltegården kommer med butikken på møtet i september. Det er den 27. september på ETV. Si fra til alle dere har kontakt med og husk at alle som "går på stoff " er hjertelig velkommene.
Hvordan det blir med det oppsatte programmet får vi i styret se litt på.... Det kommer mere påminnelser her...
Ha en god september, med masse sol og sylyst.
Gleder meg til vi sees. Laila
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer: