lørdag 6. januar 2018

Godt Nytt år og Bilder fra juleavslutningen


Ønsker alle quiltere et riktig godt nytt år.  Jeg skulle for lenge siden ha lagt ut bilder fra juleavslutningen som var siste torsdag i november.  Men tiden har bare flydd avgårde.  Håper alle har hatt en riktig fredfull jul og er nå klare for et nytt år med mange muligheter.  Ikke minst nye sy prosjekter.  Men håper at mange også har satt seg som mål å få ferdig mange ufoer i 2018 også.


Siste torsdagen i november hadde vi juleavslutning med masse god mat og blide damer.  Vi hadde en riktig koselig kveld med masse inspirasjon og latter.

Tidligere i høst kunne vi melde oss på til UFO-lotteriet.  27 ufoer ble påmeldt og av de ble hele 16 stk fullført. Syns dette er kjempebra.

Her er bilder av nesten alle UFO'ene som ble fullført:

Og så var det Vis og Fortell. 


Det ble delt ut møteplan for våren 2018 og de som ikke var tilstede har fått det tilsendt.  Dere finner også møteplanen til høyre her på bloggen.

Vi har kurs i "The learning curve" linjalen med Helle Løvenskiold lørdag 10 februar. Materialliste er sendt ut til alle påmeldte.  Det er 15 stk påmeldt, men hvis noen har lyst til å bli med så er det enda plass til et par til.  Meld i såfall fra til May Britt.

Neste medlemsmøte er torsdag 25 januar.

Ingen kommentarer: