søndag 1. juli 2018

Bilder fra sommeravslutningen



Vi har som tradisjon at vi har besøk av en butikk på sommeravslutningen vår.  Denne kvelden hadde Marit fra Quiltefryd fyllt opp bilen sin og tatt turen til Elverum.  Et hyggelig besøk med masse fristelser.

Og damene storkoste seg med å kikke igjennom godsakene


og det ble nok en del handel også.

I januar kunne damene melde seg på en utfordring.  Det ble kjøpt inn to "stygge" "vanskelige" stoff på en tur til Kathrines før jul.  Kun de som kjøpte inn stoffene visste hvilke det var. Stoffene ble så puttet i en konvolutt og delt ut til de som hadde meldt seg på.


Og dette var stoffene de  skulle bruke.  Noen syns de var superfine, andre hadde nok problemer med å bruke disse stoffene.  Men det fine var at de kunne kombinere med sine egne stoffer når de skulle sy noe.  Eneste regel var at disse to stoffene skulle synes på fremsiden.  Dvs de kunne ikke brukes som for i en pung eller som bakstykke på et teppe.

Og her er resultatene av det som ble vist frem.  Se om du klarer å finne utfordringsstoffene.




















Vi er ihvertfall enige at selv om det for noen var "stygge" stoffer, så ble resultatet super fint når det ble kombinert med egne stoffer.  Bra jobba damer!

Og så var det vis og fortell.


Laila og Brita har vært med i en blokkbytte gruppe i mange år.  Her var blokken Spools eller Trådsneller på norsk som var utgangspunktet. De syr blokker og bytter med hverandre.  Dette er hva de har valgt å gjøre med sine blokker.  Kanskje en ide for andre sygrupper.



Brita har lekt med sirkler.


Laila har sydd en nydelig quilt i friske farger. 


Brita sin prøvebit i maskinquilting med linjaler ble til ei flott pute.


Bjørg M viser frem et nydelig teppe med sirkler.






Bjørg H hadde med mange fine ting å vise frem.


Små kurver sydd av Laila.

 Bjørg M har brukt ufo blokker fra opprinnelig et Sue Daley teppe, men har satt det sammen på en helt annen måte en orginalen.  Og dette ble et kjempeflott teppe.


Laila har sydd hus


og en kjempefin påfugl.



May Britt har lekt seg med linjalquilting og gjort ferdig en ufo.


og sydd seg ny veske.


En flott løper.


Elisabeth har sydd en nydelig stjerneteppe som hun kaller Bror Søster teppe fordi hun har brukt stoffer fra skjorter og kjoler de har hatt.


Elverum quiltelag ønsker alle sine medlemmer en riktig god sommer. Og så møtes vi i august til medlemsmøte hos Kreative Ingema på Flisa.

Ingen kommentarer: