onsdag 19. februar 2020

Bilder fra medlemsmøtet i januar.

Siste torsdag i januar hadde vi i Elverum første medlemsmøte i 2020.  Godt oppmøte og temaet denne gangen var at Kjerstin skulle vise oss hvordan man vatterer tepper på en enkel måte.

Det finnes videoer ute på youtube som også viser hvordan man gjør dette.  Men så flott å kunne få det forklart av Kjerstin.  Tror nok det er flere som kommer til å prøve på dette.

Styret forklarte hva som vil bli VÅRENS UTFORDRING. Når vi staret opp med lappeteknikk så kjøpte vi vel alle bøker til inspirasjon.  Når vi blar i disse bøkene nå så er det jo veldig mange fine ting der, men når vi ser på fargesammensettingen, gammelrosa, lyseblått, stoffer vi kanskje ikke ville ha valgt i dag.  Og du har sikkert sydd noe fra disse bøkene.  Vår utfordring er nå at dere finner frem noen av de eldste quiltebøkene du har, norske eller engelske, det spiller ingen rolle.  Hadde det nå sikke vært gøy å sy noe fra disse bøkene i nye stoffer og farger som du ville ha valgt i dag.  Ekstra gøy hvis du har noe gammelt liggende og syr dette i nye farger.  Så ser vi virkelig hvordan smaken har endret seg.  Du har tiden frem til sommeravslutningen på deg.  Og det trekkes ut en liten premie blandt de som viser fram noe.


Vis og fortell:
Neste møte blir 27.februar.  Velkommen til ÅRSMØTE.Ingen kommentarer: