fredag 1. oktober 2010

Medlemsmøte 30.09

På møtet hadde vi besøk av Trine og Anne Kjersti fra Lappemakeriet. de kom med masse flott fra butikken - så vi fikk virkelig fart på pengene våre. Spennende å se hvilke nyheter og ting vi ikke viste vi trengte.
Trine hadde med seg modellene fra den nye boka si Andre Lappesaker.Kjempe artig å høre henne fortelle om sine ideer og hvordan teppene - og ikke minst bakstykkene hennes blir til. Teppene er flotte i boka , men jammen er det noe annet å få se dem i virkeligheten . Jeg regner med at det var flere enn meg som hadde og har masse ideer i hodet etter denne kvelden.


Dette er bare et lite utvalg av de medbrakte teppene. Det var masse flott å se på...
og ikke minst å kjenne på etter foredraget... Gøy å få lov til å " finger færa" teppene ;-)
Trine fikk også låne med seg et gammelt teppe til registrering.Elisabeth har dette gamle teppet. Trine ba oss ta vare på alle gamle tepper vi kommer over, vi måtte huske å få dem registrert og huske på at det er kulturskatter. Så om det er noen i laget som har eller vet om tepper fra før 1970 så ta vare på dem og si fra gjerne til oss i styret.
Etter at Trine og Anne Kjersti hadde pakket ned og dratt hadde vi show and tell.. Vi har masse flott vi i laget også . Litt synd vi ikke fikk vist fram det før de dro men ,men . Her er en løper Berit har sydd.
Mette har sydd denne flotte toppen. Håper vi får se den ferdig quilta. Hun hadde også to flotte blå brikker.... men bildet av de ble ikke bra. Dumt...
Her er det Åse som har sydd en løper ...
Hun har også sydd denne søte brikken.
Reidun har som vanlig masse flott å vise fram- et vognteppe-
Flott teppe som i følge henne har " sydd seg sjøl" ;-)
og dette flotte Log cabin teppet.
Solfrid har vært på kurs og lagd dette teppet med et stilig par.
Og så kom Rut fram med dette mester verket. Kjempe flott.
Tusen takk for titten alle sammen :-)

Til slutt vil jeg minne om Loppemarkedet på neste møte. Så da får dere rydde litt i skapene deres og huske å ta med penger da også. ;-)

Også må dere være så snille å sy flere hjerte blokker til Elverum teppet vårt. Vi har fått 26 hjerte blokker - men trenger flere. Blokkene skal være 6" kvadrat og lys bakgrunn, ellers er det fritt fram.

Neste møte er 28. oktober.

Ingen kommentarer: