fredag 29. oktober 2010

VIKTIG INFORMASJON

NYTT MØTESTED 2011

Vi får ikke fortsette videre på sykepleierhøgskolen fra 1.des 2010 og har derfor vært på jakt etter et nytt møtested. Dette er nå avklart og fra januar 2011 møtes vi på Hanstad barne og ungdomsskole. Der får vi låne kantina, og møtene blir som vanlig siste torsdagen i måneden. Der er det godt lys og plass til 60 stk. Mer info vil komme på novembermøtet.

INVITASJON TIL
ÅPEN KVELD HOS QUILTEGLEDE
TORSDAG 4.NOV
1800 -??

Quilteglede er på flyttefot til nye lokaler i Storgata 19 (vis a vis rådhuset). I den anledning inviterer de medlemmer i Elverum Quiltelag til butikken fra klokken 1800.

Siden det er altfor kort tid til å sende ut invitasjon pr brev håper vi at jungeltelegrafen går og at mange tar turen for å se hvordan den nye butikken har blitt. Og jeg tror det er en del nyheter som vil være på plass.

Juleverksted 4.des

Det er noen år siden vi hadde juleverksted, men nå ønsker vi å invitere til juleverksted. Kanskje du har lyst til å komme vekk noen timer i julestria. Benytte anledningen til å få sydd ferdig noen julegaver mm. Vi vil også komme med noen nye ideer til ting du kan lage. Disse vil bli vist på november møtet. Hvor vi skal være må vi komme tilbake til på november møtet. For å delta må du betale kr 50,-. Påmelding til May Britt innen 26.okt.


MEDLEMSMØTE I NOVEMBER

Siden dette er siste ganger vi møtes på sykepleierhøgskolen har styret bestemt seg for å gjøre litt ekstra for medlemmene denne kvelden. Det vil bli en overraskelse, men vi kan si at du bør ikke møte opp alt for mett :)

Som vanlig vil vil at alle som kommer tar med seg en julegave (verdi ca kr 75,-) Denne må være pent innpakket. Ved ankomst legges denn i kurven og blir det pakkeutdeling senere på kvelden.

Ekstra stort julelotteri.

Ingen kommentarer: